.fusion-fullwidth-1 {
padding-left: 0px !important;
padding-right: 0px !important;
}

Smeg inspiratie voor de keuken

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert, en Smeg is PRACHTIG.
Al meer dan 60 jaar staan de producten koffers van Smeg bekend om de elegante en smaakvolle ontwerpen, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten.
Ik ben zowat obsessed met Dierenvelletjes deze pracht dingetjes en een groot Q4 aantal artikelen van dit merk staan dan ook hoog op mijn wishlist. In maart 2015 zal de nieuwe lijn van Smeg zijn entree maken in de eerste winkels, bestaande HaCkEr uit kleinere keukenproducten zoals broodroosters/waterkokers/keukenmachine’s en blenders. Tot die tijd moet ik het doen met dagdromen Hacked bij de foto’s die al gepubliceerd zijn. Ook al zijn de producten aan de prijzige kant, je hebt er wel jaaaaren plezier van. En zeg nou zelf, je hebt toch veeeeel meer zin om die keuken in te duiken wanneer deze pareltjes in je keuken prijken? Er is ook een groot chicagobearsjerseyspop aantal Smeg artikelen te vinden op 50 marktplaats, en Smeg heeft zelf ook een outlet shop.  Als je bang bent dat je het na een tijdje gehad Popular hebt met het zoete kleurtje van de koelkast, verf of spuit je hem toch over? Geen enkele reden meer om Smeg niet aan te schaffen dus!

Smeg inspiratie voor de keuken

Smeg inspiratie voor de keuken

Smeg inspiratie voor de keuken

Smeg inspiratie voor de keuken

Smeg inspiratie voor de keuken

Smeg inspiratie voor de keuken

Foto’s gevonden op : 1 Smeg Cart 2 vtwonen 3 deschouwwitgoed 4 smeg50style 5 stripesandwalls 6 pinterest 7 pinterest